Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.
Woon ik in het werkgebied van Kraamzorg Monique Boer?

De verloskundige en wij vinden het erg belangrijk om op tijd bij jouw bevalling aanwezig te zijn. Daarom wonen onze kraamverzorgenden verspreid en kunnen wij in en groot gebied kraamzorg bieden. Zie onderstaande kaart! Van Harderwijk tot aan Heerenveen en van Lelystad tot aan Hardenberg ben je bij ons aan het goede adres. Woon jij bijvoorbeeld in Zwolle? De kaart is interactief. Druk op de pionnen in de kaart en kijk welke kraamverzorgenden in deze regio wonen en werken.

Natuurlijk denken wij met jou mee. Wij kennen onze kraamverzorgenden goed en zijn gespecialiseerd in het maken van een goede match. Wanneer je aangemeld bent bij Kraamzorg Monique Boer gaan Elsa en Lucienne aan de slag. Zij zorgen er voor dat jullie een kraamverzorgende krijgen die bij jullie wensen aansluit.

Twijfel je of wij de kraamzorg bij jou kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op. Stuur een bericht via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook (0527-291637).

 
 
 
Sociale kaart werkgebied Kraamzorg Monique Boer
 
De sociale kaart van ons werkgebied is een overzicht van voorzieningen en activiteiten die voor jou als zwangere of prille moeder van belang kunnen zijn.

De kaart is interactief, druk op de button voor meer informatie.

Ontbreekt er een adres? Laat het ons weten, dan vullen wij deze kaart verder aan.