Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

Algemene voorwaarden en Klachtenregeling

Kraamzorg Monique Boer is aangesloten bij brancheorganisatie Bo Geboortezorg (www.bogeboortezorg.nl). Deze organisatie behartigt de belangen van kraamzorgorganisaties op landelijk niveau. Samen met haar leden werkt Bo Geboortezorg aan een sterke en professionele sector. In dit kader heeft Bo Geboortezorg voor haar leden een set algemene voorwaarden en een klachtenregeling ontwikkeld. Deze regelingen worden door alle kraamzorgorganisaties toegepast die lid zijn van Bo Geboortezorg.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij het aanmelden voor kraamzorg vragen wij om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals deze door Bo Geboortezorg zijn opgesteld. In dit document staan de afspraken die van toepassing zijn vanaf het moment van inschrijven. De algemene voorwaarden kun je downloaden via onderstaande link.

 

[ALGEMENE VOORWAARDEN]

 

 

KLACHTENREGELING
Iedere dag doen wij ons uiterste best om jouw kraamtijd naar volle tevredenheid in te vullen. Is er toch iets waar je niet tevreden over bent? Laat het ons dan weten. Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op 0527-291637 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over klachten kun je vinden in de klachtenregeling met bijbehorende informatiebrochure. Deze documenten kunnen hieronder gedownload worden.


[ BROCHURE KLACHTENREGELING]

 

[FORMULIER KLACHTENREGELING]