Nieuwe datum: 20 augustus 2022!

 

Luier Festival doorgeschoven naar volgend jaar!

Voor het tweede jaar op rij zal het Luier Festival helaas geen doorgang kunnen vinden. Op de laatste zaterdag van de zomervakantie stond het kinderfestival Luier gepland, maar gezien de maatregelen die getroffen dienen te worden door eendaagse festivals heeft de organisatie besloten het festival door te schuiven naar 20 augustus 2022.

De organisatie van het Luier Festival dat in handen is van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land, Kraamzorg Monique Boer en Vakantiepark Eigen Wijze betreurt het besluit aangezien de voorbereidingen al in volle gang waren. Wietze van Wegen van Vakantiepark Eigen Wijze waar het festival gehouden zou worden vindt de door de overheid gestelde eisen begrijpelijk. “De toegangscheck werpt echter een behoorlijke drempel op plus het feit dat alles buiten georganiseerd dient te worden neemt het nodige aan risico’s met zich mee. We willen een volwaardig festival kunnen neerzetten en dat heeft ons doen besluiten het naar volgend jaar te tillen”.

Ineke van de Heijkant van Kraamzorgbureau Monique Boer en Gonny Schot van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land geven beiden aan dat de geboekte acts zoveel mogelijk naar volgend jaar worden doorgeschoven. “We hadden al een mooie line up staan met als uitschieter Steven Pont. Veel vermaak voor jong en oud en ook de standhouders waren goed vertegenwoordigd. Maar niet getreurd volgend jaar gaan we nog grotere hutten bouwen, zorgen we voor nog meer sport, spel, muziekoptredens en theater. Het komt goed!”

De mensen die al in het bezit zijn van een kaartje krijgen hun geld gewoon retour.

 


 

Het kinderfestival Luier vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie. De organisatie is een samenwerking tussen Vakantiepark Eigen Wijze, Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Monique Boer. Naast de vele activiteiten op het gebied van sport, spel en muziek is er ook interessante informatie voor ouders.

De 'Monique Boer Huiskamer' is speciaal ingericht voor aanstaande ouders en de allerkleinsten. 

 

Deelname bedrijf:

Je kunt als bedrijf deelnemen aan het festival middels een kraam, door het geven van een workshop en/of lezing of door het geven van activiteiten voor kinderen. Mag jij niet ontbreken neem dan vooral contact op 0527-291637. 

Programma: 

Het programma loopt van 14.00 tot 19.00 uur. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen tot 12 jaar en het terrein is heel kindvriendelijk. De catering blijft langer open zodat je gezellg wat kan nazitten en met de kinderen nog iets kan eten.

Kaartverkoop:

De kaartverkoop start 1 juli 2021 en loopt via www.tickettekoop.nl. De kaarten in de voorverkoop kosten  € 5,00, aan de kassa zijn de kaarten € 6,50. Kinderen in de luier (t/m 3 jaar) zijn gratis. 

Locatie:

Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1, 8314 RA  Bant. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

 

 

 

Een festival organiseer je niet zonder hulp van anderen. Bedankt allemaal!

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 

Foto's gemaakt door @lette Holman Fotografie