Het mag weer in de agenda!

Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan. Dit jaar proberen wij het gewoon weer en hopen we weer heel veel kinderen en (groot)ouders een mooie dag te bezorgen!

 

 

  

 

Het kinderfestival Luier vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie. De organisatie is een samenwerking tussen Vakantiepark Eigen Wijze, Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Monique Boer. Naast de vele activiteiten op het gebied van sport, spel en muziek is er ook interessante informatie voor ouders.

 

De 'Monique Boer Huiskamer' is speciaal ingericht voor aanstaande ouders en de allerkleinsten. 

 

 

 

 

Deelname bedrijf:

Je kunt als bedrijf deelnemen aan het festival middels een kraam, door het geven van een workshop en/of lezing of door het geven van activiteiten voor kinderen. Mag jij niet ontbreken neem dan vooral contact op 0527-291637. 

Programma: 

Het programma loopt van 14.00 tot 19.00 uur. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen tot 12 jaar en het terrein is heel kindvriendelijk. De catering blijft langer open zodat je gezellg wat kan nazitten en met de kinderen nog iets kan eten.

Kaartverkoop:

De kaartverkoop start 1 juli 2021 en loopt via www.tickettekoop.nl. De kaarten in de voorverkoop kosten  € 5,00, aan de kassa zijn de kaarten € 6,50. Kinderen in de luier (t/m 3 jaar) zijn gratis. 

Locatie:

Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1, 8314 RA  Bant. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

 

 

 

Een festival organiseer je niet zonder hulp van anderen. Bedankt allemaal!

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 

Foto's gemaakt door @lette Holman Fotografie