Luier Festival laatste weekend zomervakantie: 15 augustus 2020

De derde editie van het kinderfestival Luier vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van de zomervakantie. De organisatie is een samenwerking tussen Vakantiepark Eigen Wijze en Kraamzorg Monique Boer en dit jaar uitgebreid met een derde partij namelijk Ledenvereniging Oude en nieuwe Land. 

Naast de vele activiteiten op het gebied van sport, spel en muziek zijn er ook interessante activiteiten voor ouders. We zijn trots te kunnen melden dat wij gezinstherapeut Steven Pont hebben weten te verbinden aan ons festival. Hij zal gedurende de dag drie lezingen geven. Om zeker te zijn van een plekje is het wenselijk om gelijktijdig met het bestellen van je toegangskaart je hiervoor aan te melden. 

  • 15.00 uur   Het zelfbeeld van een kind
  • 16.00 uur   Eten als gedrag
  • 17.00 uur   Miscommunicatie

Het programma met daarin weer veel vernieuwde en verrassende activiteiten zal in de komende maanden verder bekend worden gemaakt. De oude vertrouwde populaire items als de reuzenbellenblaas, ponyrijden, workshops en foodtrucks zijn gewoon weer aanwezig net als een heel aantal enthousiaste standhouders. Daarnaast is de 'Monique Boer Huiskamer' speciaal ingericht voor aanstaande ouders en de allerkleinsten. 

 

 

 

 

Deelname bedrijf:

Je kunt als bedrijf deelnemen aan het festival middels een kraam, door het geven van een workshop en/of lezing of door het geven van activiteiten voor kinderen. Mag jij niet ontbreken neem dan vooral contact op. 

Programma: 

Het programma loopt van 14.00 tot 19.00 uur. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen tot 12 jaar en het terrein is heel kindvriendelijk. De catering blijft langer open zodat je gezellg wat kan nazitten en met de kinderen nog iets kan eten.

Kaartverkoop:

De kaartverkoop loopt via www.tickettekoop.nl. De kaarten in de voorverkoop kosten  € 5,00, aan de kassa zijn de kaarten € 6,50. Kinderen in de luier (t/m 3 jaar) zijn gratis. De voorverkoopt start mei 2020.

Locatie:

Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1, 8314 RA  Bant. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

 

 

 

Een festival organiseer je niet zonder hulp van anderen. Bedankt allemaal!

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 

Foto's gemaakt door @lette Holman Fotografie