Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 zwanger1bevallen1kraamtijd1borstvoeding1

  

 

Zwanger

Gefeliciteerd! Je gaat een bijzondere tijd tegemoet en Kraamzorg Monique Boer wil jou hier graag in ondersteunen. Voorafgaand aan de bevalling helpen wij jou met de voorbereiding. Dit wordt hieronder stap voor stap uitgelegd.

 

Kennismaking vooraf!

Om de kraamtijd goed te laten verlopen is het fijn om vooraf alles doorgenomen te hebben met de kraamverzorgende. Wij merken dat door dit unieke concept de gezinnen en de kraamverzorgenden een fijne week hebben.

Door middel van de kennismaking heb je bij Kraamzorg Monique Boer de volgende voordelen;

  • De kraamverzorgende leeft mee met jullie als gezin
  • De kraamverzorgende staat voor jou “op wacht” en gaat aan het werk als de bevalling zich aandient
  • Jullie weten wie er komt en of het ‘klikt’
  • Er zijn korte lijnen met de kraamverzorgende, je belt immers zelf rechtstreeks je kraamverzorgende wanneer het zover is
  • De kraamverzorgende werkt in haar ‘eigen’ gezin

Wanneer jij voorkeur hebt voor een specifieke kraamverzorgende, dan kan je dit aan ons doorgeven. Vraag op tijd zorg aan! Hoe eerder je het regelt, hoe groter de kans dat de betreffende kraamverzorgende in kan gaan op jouw aanvraag.

Onze hele werkwijze is erop gericht dat je de kraamverzorgende krijgt die je hebt aangegeven als voorkeur en/of de kraamverzorgende die op kennismaking is geweest. Helaas zijn er onvoorziene situaties en is kraamzorg lastig in te plannen. Het kan in zo’n situatie voorkomen dat je een andere kraamverzorgende krijgt. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met jouw wensen en draait het ten allen tijde om de juiste zorg. Wij doe ons uiterste best, zodat je kan genieten van de kraamweek met één kraamverzorgende die voor jou en jouw baby klaar staat.

 

Tijdspad

Week

Actie

Extra info

1 - 12

Inschrijving voor kraamzorg

In de eerste weken van de zwangerschap meld je je aan voor kraamzorg. Op deze manier kunnen wij jou goed helpen in het volledige proces. Wanneer je je na 12 weken wilt aanmelden, dan kan dit ook nog.

Na aanmelding ontvang je via de mail een inschrijfbevestiging en krijg je toegang tot jouw eigen digitale dossier. 

4-8 weken na aanmelding

Ontvangst kraamzorgdossier per post

Dit kraamdossier geeft veel informatie over de kraamtijd. Lees deze ter voorbereiding zorgvuldig door.

30-32

Persoonlijke intake

Bij een eerste kindje komt de ingeplande kraamverzorgende bij jou thuis voor de intake en kennismaking. Alle vragen en onduidelijkheden kunnen tijdens dit gesprek besproken worden. 

30-32

Telefonische intake

Bij een tweede of volgende kindje belt Geertje van Kraamzorg Monique Boer voor een telefonische intake en om de laatste voorbereidingen te treffen en informatie te geven

voor week 37

Kennismaking vooraf!

De ingeplande kraamverzorgende komt bij je langs voor een persoonlijke kennismaking

Bevalling

De kraamtijd!

Wij streven ernaar dat de ingeplande kraamverzorgende de volledige week voor jou en je pasgeboren kindje beschikbaar is. Dit start bij de bevalling.

Kraamtijd

Contact met Kraamzorg Monique Boer

Vanuit kantoor zal er op dag 3-5 na de geboorte gebeld worden om te vragen hoe het gaat. Wanneer er tussendoor wensen of vragen zijn kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Na de kraamtijd

Digitale evaluatie

Wij zullen jou via een onafhankelijke organisatie een digitale evaluatie sturen. Wij vinden het namelijk belangrijk om continue te blijven verbeteren. Jouw ervaring met de zorg van Kraamzorg Monique Boer kan ons hierbij helpen.

  

Tips

  • Na inschrijving bij ons ontvang je een kraamzorgdossier, lees dit door! Hier staat veel informatie in over de bevalling en kraamweek en nog veel meer tips.
  • Meld je aan bij een zwangerschapscursus bij jou in de buurt. Ook hier krijg je veel informatie en leer je van de ervaringen van anderen.
  • Met de ZwangerHap app van het Voedingscentrum kun je simpel en snel zien of je een product kunt eten. ZwangerHap app 
  • Uiteraard hebben we algemene leveringsvoorwaarden. Deze zijn van BO, onze brancheorganisatie. Wil je deze lezen? Klik dan hier.