Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 zwanger1bevallen1kraamtijd1borstvoeding1

  

 

Borstvoeding

Kraamzorg en borstvoeding hoort bij elkaar. Borstvoeding is de natuurlijke start voor een pasgeborene en is het beste wat je kunt geven. Als om medische of persoonlijke redenen het geven van borstvoeding niet mogelijk of gewenst is, kan kunstvoeding een goed alternatief zijn. Lichhaamscontact en persoonlijke aandacht zijn van belang voor het goed verlopen van de voedingen en het tot stand brengen van een goede hechtingsrelatie tussen de ouders en de baby. Uiteraard geldt dit zowel voor borstvoeding als kunstvoeding. 

 

Kies je voor borstvoeding dan mag je er van uitgaan dat je in de kraamtijd leert hoe je je kindje het beste kunt aanleggen, hoe vaak je je kindje moet aanleggen en je krijgt allerlei tips.

  

Meer lezen?

 

Goede redenen om te kiezen voor borstvoeding:

  • De beste voeding voor je baby
  • Goed voor jouw gezondheid
  • Goed voor het hechtingsproces met je kindje
  • Jouw baby ervaart minder stress
  • Het is gratis
  • Meer voordelen kun je hier vinden. Het zijn er namelijk teveel om op te noemen.

Kraamzorg Monique Boer heeft het BabyFriendly certificaat. Dit betekent dat Kraamzorg Monique Boer werkt volgens de vijf-standaarden . 

Borstvoedingscertificaat

Wij hebben ons laten certificeren, omdat wij het heel belangrijk vinden dat alle kindjes de beste zorg rondom borstvoeding krijgen. Hier hebben ze later profijt van. Om die reden zijn alle kraamverzorgenden extra geschoold in het begeleiden van borstvoeding. En mocht het niet gaan zoals je graag wilt of zijn er complicaties dan kan de kraamverzorgende, in overleg met de verloskundige, je adviseren om advies in te winnen bij een lactatiekundige. Het draait tenslotte om de juiste zorg en hier is een goed borstvoedingsadvies onderdeel van.