Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

Maatregelen rondom het Coronavirus

 

Kraamvisitie

Tijdens de kraamweek mag er weer visite komen. Wel raden wij alle gezinnen aan om hier voorzichtig mee om te blijven gaan.

 

De volgende landelijke maatregelen zijn er voor de kraamweek:

Als er visite komt, dan moet 1,5 meter afstand mogelijk zijn.

Wanneer iemand (milde) klachten heeft, moet deze persoon niet op kraamvisite komen.

Wanneer een kraamverzorgende onder een kwetsbare groep valt, dan moet daar extra rekening mee gehouden worden.

We zouden het fijn vinden als we met zijn allen verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen. Onze kraamverzorgenden gaan met veel liefde naar de gezinnen en ze zouden het erg vervelend vinden om het virus naar het gezin over te dragen. Dit risico willen we zoveel mogelijk uitsluiten. Overleg dus vooraf met de kraamverzorgende wat er mogelijk is.

We snappen dat dit voor sommige een onzekere tijd is en daarom staan wij open voor jouw vragen. Je kan hiervoor contact  met ons opnemen per mail ov telefoon.  

 

 

Een baby op komst,
spannend hè...

 

 

 

 

Je bent  zwanger, gefeliciteerd!

Misschien is dit je eerste kindje, misschien je tweede. Bijzonder is het sowieso. Er komt behoorlijk wat op je af en je moet een aantal dingen regelen.

Een van de dingen die je binnenkort gaat regelen is kraamzorg. 

Iedereen in Nederland heeft recht op kraamzorg. Dit valt dan ook binnen het basispakket van de zorgverzekering. Daar is voor gekozen omdat we in Nederland kraamzorg belangrijk vinden. Het helpt moeder en kind om een goede start te maken. 

 

 

Kraamzorg Monique Boer,
een uniek concept!IMGP0120 copy

 

 

  

 

De kraamtijd, één van de belangrijkste momenten in het leven van jou en je gezin. Je leert je kindje kennen, ontdekt de eerste geluidjes en verschoont de eerste luiers, alles is heftig en intens. Gelukkig is er de kraamverzorgende die jou, je baby en de overige gezinsleden verzorgt. Waar nodig zal ze je instrueren en adviseren bij de verzorging van je pasgeboren baby.

Dan is het zo belangrijk dat het klikt met je kraamverzorgende!

Daarom zal de kraamverzorgende ongeveer 3 weken voor de uitgerekende datum contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Met haar kun je jouw verwachtingen en wensen rondom de bevalling en kraamtijd doorspreken. Tijdens dit bezoek maken jullie afspraken over de komende kraamweek en kun je aftasten of er een goede klik is. Onze hele werkwijze is erop gericht dat je tijdens de kraamweek één kraamverzorgende krijgt, voor zowel de bevalling als de kraamtijd.

Zwanger...

Gefeliciteerd! Je gaat een bijzondere tijd tegemoet en Kraamzorg Monique Boer wil jou hier graag in ondersteunen. Voorafgaand aan de bevalling helpen wij jou met de voorbereiding...

 

Bevalling...

De bevalling is een bijzonder moment waar de één tegenop ziet en de ander naar uitkijkt. Jouw bevalling draait om wat jij wilt en de keuzes die jij maakt. Wij doen er alles aan om je hierin te ondersteunen...

 

Kraamtijd...

De kraamverzorgende komt de eerste 8 dagen na de bevalling bij je thuis. Als je thuis bevallen bent, is de kraamverzorgende er al. Ze heeft dan de verloskundige geassisteerd bij de bevalling en jou ondersteund...
 
 

Borstvoeding...

Kraamzorg en borstvoeding hoort bij elkaar. Want borstvoeding is het beste wat je je kindje kunt geven. In bepaalde situaties kan het nodig zijn om kunstvoeding te geven, dat maakt jou geen mindere ouder...